Las Palmas

En anrik storstad med folkliv och flödande puls, kultur och historia

Det sägs att Las Palmas och Rio de Janeiro har världens bästa storstadsplayor och Las Palmas jämte San Diego har världens jämnaste klimat. Turistintresset för Las Palmas är i ständigt stigande. Staden har genomgått en stor upprustning sedan 60-talet då turismen på kanarieöarna startade och alla bodde i Las Palmas. Gamla staden, Vegueta, med den charmiga affärsgatan Triana, den ståtliga katedralen Santa Ana och Christoffer Columbus hus är värt ett besök.

Playa de Las Canteras är en fantastisk mötesplats för bad och rekreation. Vid playans ena ände ligger det vackra konserthuset Alfredo Kraus med ett rikt utbud av konserter.

Sju minuter från strandpromenaden

Vår kyrka är belägen sju minuters promenad från strandpromenaden Las Canteras med adress Calle Galileo 40.

Hit är du välkommen att få uppleva:

• programkvällar med varierat innehåll
  • kaffe med hembakat
  • trivsam gemenskap med nya och gamla vänner
  • litteraturhörna
  • WiFi

En mötes-, vilo- och gudstjänstplats där man får möjlighet att upptäcka eller bekräfta sin tro. Välkommen till Skandinaviska Turistkyrkan!

Här presenterar vi våra aktuella aktiviteter vi har hos oss.
Klicka här >>   Nyhetsbrev >>

Calle Galileo 40