Litt fra Kafè Oasen

Møtevirksomheten forsetter som før men de siste 2-3 ukene har vi ikke hatt lov til å ha åpen kafe. Men bønn, bibeltimer, sangkvelder og gudstjenester har vi. Via våre FB sendinger  når vi flere enn noen gang før. Det gleder oss med all positiv respons. Flere hundre ser på eller er innom.

I tillegg har vi pandemien som gjør at det er få nye turister fra Norge. Selv om det her på syd er lite smitte.   Det er flyktningene fra Afrika som preger bybilde. De skal ut av hotellene 15 februar sies det.

Med oss i teamet er alt bra. Et fantastisk samhold og utrustet med de gavene som trengs for å drive går denne sesongen  over all forventning. Planlegger sesongslutt sist i mars.   Det gleder oss også at virksomheten i Playa del Ingles har startet.

Gaver på Vipps 580566 er en ny mulighet å gi gaver på som er til stor velsignelse denne sesongen hvor vi kun har 15 – 20 personer på møtene. Tusen takk til alle som husker på oss.

Til slutt vil vi få takk for all forbønn for oss og turistkirken. La oss løfte blikket å se på Jesus. Han har en god fremtid for oss alle.

Varme hilsener fra sol og sommer på Gran Canaria.

Frøydis og MagneTillbaka
 
© Skandinaviska Turistkyrkan