Vecka 47

Vi ser tillbaka på ännu en fin och givande vecka i vårt Oasen café. Vi började med Hela Oasen sjunger i tisdags. Drygt 80 besökare var med oss i lokalen och flera följde oss hemifrån via facebook. Många härliga sånger önskades och sångarglädjen var det inget fel på. Flera norska sånger önskades så Finn-Atle fick vara flitig på scenen! Krister Andersson hade en apell om den bro som går från tro till ro.

Torsdagens bibelstund ansvarade Arne Johansson för. Vem kan tro att denne 86 åring talade med sådan inlevelse i 45 minuter utan ett manuskript. Det är fantastiskt. Det var en höjdarstund. 

Lördagens café bjöd på mycket sång och musik. En ny duo, bestående av Roger Sylvén och Mogens Nielsen. Vi ser fram emot våren, då Mogens är teamledare, med mer sång från dessa herrar. Dan Ådahl ansvarade för kvällens pianomusik. Musikkapellet sjöng en Elvis låt, Jag har hört om ett land. Stig Jirenius tolkade Dan Andersson. Kvällens gäster,  som intervjuades av Krister Andersson, var Aila o Reijo Luotomäki från Länna. De berättade intressant om hur Jesus förändrat deras liv. Appellen denna kväll speglade spänningen mellan yta och djup i våra liv. Krister Andersson lyckades ännu en gång att fånga oss i det han sa. Tack för det!Tillbaka
 
© Skandinaviska Turistkyrkan