Bergsturer

Vi erbjuder bergsturer/vandringar!

Stora delar av vintersäsongen sker bergsturer tisdagar och fredagar som oftast leds av Magne Nilsen. OBS! Det är guidade turer med olika svårighetsgrad och terräng, från strand till fjäll.
De flesta turerna utgår från Los Cristianos med lokalbuss ”Titsa”. På några av turerna äter man tillsammans sin matsäck innan återfärden.
Den om vill delta skickar ett SMS till Magne Nilsen (+47) 488 99 188 med namn och hur länge man är här på södra Teneriffa. Därefter kommer svar från Magne med upplysningar om turerna, varifrån de utgår och vart de går respektive dag.

Veckoschema

Caféet öppet

Tisd, Torsd, Lörd Öppet 10.30-14-00
Onsdagar 10.30-15.00 Kafé med våfflor

Tisdagar

10.00-10.30 Morgonbön

Torsdagar

19.00  Sjung mé - Allsång i Turistkyrkan

Lördagar
19.00 Cafékväll med tema

Söndagar
11.00  Gudstjänst och kyrkkaffe

Nyhetsbrev nr 4, 2018-2019

Las Américas  3 april 2019.
Kära medlemmar och vänner i Skandinaviska Turistkyrkan.
Söndag den 31 mars blev vår sista gudstjänst för denna säsong och jag vill tacka er alla för ert engagemang för denna "missionsstation" för offer och förböner, men även till de som som besökt oss och berikat gemenskapen i gudstjänster, i allsångskvällar m.m. och de goda samtalen vid fikaborden.
Till er som via hemsidan sett våra behov och kommit med kaffepaket, bakplåtspapper, mandelmassa m.m. säger jag ett speciellt tack!
Nu har vi så vi klarar uppstarten och en bra in på hösten 2019.

Guds Välsignelse till er var och en som bistått oss på olika sätt. Vi kanske ses i Sverige, detta avlånga land, under sommaren men förhoppningsvis nästa säsong oktober 2019, om Gud vill!

Från teamet 2018-2019

Ann-Marie Gustafsson musiker, Millred Roos husmor, teamledarpar Rodhe och PeO Green.

lasamericas@turistkyrkan.org