Playa del Inglés

Vi önskar dig dagar av avkoppling, sol och värme, men också en uppbyggelse för din inre människa.Därför inbjuder vi dig till den vackra kyrkan ”Templo Ecumenico”. Den ligger som en oas vid Kasbah shoppingcenter. Här kan du tillsammans med hundratal andra skandinaver delta i berikande Gudstjänster och sångkvällar.

Även vårt ”Café Träffpunkten ” har blivit en trevlig mötesplats för oss skandinaver. Den ligger i en sidolokal med ingång på högra långsidan av kyrkan. Där serveras kaffe och hembakat bröd. Du kan också läsa skandinaviska tidningar och gå in på internet. Vi arrangerar också utflykter som vill ge dig en minnesvärd upplevelse.

En mötes-, vilo- och gudstjänstplats där man får möjlighet att upptäcka eller bekräfta sin tro.

Team Playa Del Ingles, Skandinaviska Turistkyrkan

Välkommen till Skandinaviska Turistkyrkan!

Här presenterar vi våra aktuella aktiviteter.
Klicka här >>

ÅRSMÖTE 15 sept 2018

Årets årsmöte för Skandinaviska Turistkyrkan och IEEE, sker den 15 sept. i Misjonshuset Vålerveien 75 i Moss, Norge.
2018-09-11
kl 10.00 - 18.00

Kyrkadress
Templo Ecumenico el Salvador
Avda. de Italia, S/N, 35100 Maspalomas

Avenida de Tenerife 11 Apt. 210 351 00 Playa de Inglés

E-mail: turistkyrkan.ingles@gmail.com
Tel: Teamledare: Krister Wos Andersson
+34 649698960

OBS!!! SÄSONGSAVSLUTNING I SKANDINAVISKA TURISTKYRKAN I PLAYA DEL INGLÉS ÄR PÅSKDAGEN 1 APRIL 2018, KL.18.00.

PÅ LÖRDAGARNAS CAFÉKVÄLL HAR VI LOTTERI. GÅVOR TAS TACKSAMT EMOT!

Husmödrarna på Skandinaviska Turistkyrkan i Playa del Inglés tar tacksamt emot kaffe och knäckebröd. TACK FÖR DIN GÅVA!

VÄLKOMNA IGEN TILL NÄSTA SÄSONG SOM STARTAR 21 OKTOBER 2018!

Följ oss gärna på Facebooksidan och besök också hemsidan: Skandinaviska turistkyrkan i Playa del Inglés

UTFLYKTER | Kultur-tur | Bergstur | Bergsvandring: