Playa del Inglés

Vi önskar dig dagar av avkoppling, sol och värme, men också en uppbyggelse för din inre människa.Därför inbjuder vi dig till den vackra kyrkan ”Templo Ecumenico”. Den ligger som en oas vid Kasbah shoppingcenter. Här kan du tillsammans med hundratal andra skandinaver delta i berikande Gudstjänster och sångkvällar.

Oasen har blivit en trevlig mötesplats för oss skandinaver. Se adress längre ner på sidan. Där serveras kaffe och hembakat bröd och på torsdagar ärtsoppa med våfflor. Du kan också läsa skandinaviska tidningar och gå in på internet. Vi arrangerar också utflykter som vill ge dig en minnesvärd upplevelse.

En mötes-, vilo- och gudstjänstplats där man får möjlighet att upptäcka eller bekräfta sin tro.

Skandinaviska Turistkyrkan - Playa Ingles

Välkommen till Skandinaviska Turistkyrkan!

Här presenterar vi våra aktuella aktiviteter.
Klicka här >>

Kyrkoadress
Templo Ecumenico el Salvador
Avda. de Italia, S/N, 35100 Maspalomas

Träffpunkt OASEN
Av.Alf.Provisionales 20, 35100 Playa del Inglés

Avenida de Tenerife 11 Apt. 210 351 00 Playa de Inglés

E-mail: turistkyrkan.ingles@gmail.com
Tel: Teamledare Anders Ekstedt +34 649698960

Träffpunkt OASEN
Adressen till den nya träffpunkten OASEN är Av.Alf.Provisionales 20, 35100 Playa del Inglés.

Aktuellt angående Coronaviruset på Gran Canaria

Skandinaviska Turistkyrkan på Playa del Ingles är sedan snart två veckor stängd pga det världsomfattande Coronaviruset. Vi skulle egentligen stängt den 5 april med en finalgudstjänst i Templo Ecumenico då vi skulle fått lyssna till förre Teamledaren Krister Wos Andersson samt nuvarande Teamledaren Anders Ekstedt.

Nu är det några personer kvar som håller fästet. Någon hjälper folk att komma hem på Las Palmasflygplatsen, några  pluggar spanska och några väntar på erbjudanden om att lyfta mot Skandinavien. Någon av volontärerna som är van vid sjön går och funderar på en alternativ hemresa med missionsbåten Elida.

När det gäller Skandinaviska Turistkyrkan i Playa så öppnar Träffpunkt Oasen på nytt igen söndagen den 18 oktober! Detta under förutsättning att Covid 19 inte längre härjar på ön. Detta är vårt ständiga böneämne under sommaren! Du är välkommen i bönebärarlaget!

Välkomna tillbaka då till en ny spännande säsong! Du är välkommen som gäst men också som volontär. Din insats är värdefull men bara din närvaro kommer att uppskattas!
Välkomna!
Anders Ekstedt
Teamledare Playa del Ingles

Följ oss gärna på Facebooksidan Skandinaviska turistkyrkan i Playa del Inglés.

UTFLYKTER | Kultur-tur |Bergsturen| Bergsvandring: