Playa del Inglés

Vi önskar dig dagar av avkoppling, sol och värme, men också en uppbyggelse för din inre människa.Därför inbjuder vi dig till den vackra kyrkan ”Templo Ecumenico”. Den ligger som en oas vid Kasbah shoppingcenter. Här kan du tillsammans med hundratal andra skandinaver delta i berikande Gudstjänster och sångkvällar.

Även vårt ”Café Träffpunkten ” har blivit en trevlig mötesplats för oss skandinaver. Den har flyttat till en annan lokal kallad OASEN. Se adress längre ner på sidan. Där serveras kaffe och hembakat bröd och på torsdagar ärtsoppa med våfflor. Du kan också läsa skandinaviska tidningar och gå in på internet. Vi arrangerar också utflykter som vill ge dig en minnesvärd upplevelse.

En mötes-, vilo- och gudstjänstplats där man får möjlighet att upptäcka eller bekräfta sin tro.

Skandinaviska Turistkyrkan - Playa del Ingles

Välkommen till Skandinaviska Turistkyrkan!

Här presenterar vi våra aktuella aktiviteter.
Klicka här >>

Gudstjänst i Templo Ecumenico

Skandinaviska Turistkyrkan, Playa del Ingles börjar verksamheten för säsongen den 20 oktober med en gudstjänst i Templo Ecumenico. Efteråt är det servering i Oasen vid Doncel.
2019-10-20
kl 20.00 - 21.00

Träffpunkt OASEN öppnar!

Adressen till den nya träffpunkten OASEN är Av.Alf.Provisionales 14, 35100 Playa del Inglés. Vi öppnar tisdagen den 22 oktober. Varmt välkommen!
2019-10-22
kl 10.00 - 13.00

Kyrkoadress
Templo Ecumenico el Salvador
Avda. de Italia, S/N, 35100 Maspalomas

Träffpunkt OASEN
Av.Alf.Provisionales 14, 35100 Playa del Inglés

Avenida de Tenerife 11 Apt. 210 351 00 Playa de Inglés

E-mail: turistkyrkan.ingles@gmail.com
Tel: Teamledare Anders Ekstedt +34 649698960

Skandinaviska Turistkyrkan, Playa del Ingles börjar sin verksamhet för säsongen 2019-2020 den 20 oktober med en gudstjänst i Templo Ecumenico kl 20.00.

Träffpunkt OASEN
Adressen till den nya träffpunkten OASEN är Av.Alf.Provisionales 14, 35100 Playa del Inglés. Vi öppnar tisdagen den 22 oktober, 10.00. Varmt välkommen!

Vi tar tacksamt emot:

* Bryggkaffe

* Gula ärter

* Vaniljsocker

* Mandelmassa

* Ekströms kallrörd vaniljsåspulver

* Pärlsocker

* Kardemumma

Följ oss gärna på Facebooksidan Skandinaviska turistkyrkan i Playa del Inglés.

UTFLYKTER | Kultur-tur | Bergstur | Bergsvandring: