Puerto de la Cruz

"Den gröna smaragden" kallas stan som ligger på norra Teneriffa, med prunkande trädgårdar och stora bananplantager. En stad med gamla anor och typisk spansk bebyggelse i de centrala delarna men också moderna hotell av hög standard. Puerto de la Cruz erbjuder en lugn och avslappnad miljö med tillgång till badstränder, restauranger och olika fritidsaktiviteter som t.ex bergsvandringar.

Granne med Posten och Busstationen, ligger den vackra Turistkyrkan som byggdes 1980 och är en kyrka, inte bara för skandinaver, utan även för fyra andra språkgrupper. Med sitt centrala läge är det en plats där man samlas för gemenskap och andlig uppbyggelse.

Vi kan erbjuda:

• programkvällar med varierat innehåll
  • kaffe med hembakat, sopplunch
  • trivsam gemenskap med nya och gamla vänner
  • litteraturhörna
  • WiFi

Turistkyrkan vill vara en mötes-, vilo- och gudstjänstplats där man får möjlighet att upptäcka eller bekräfta sin tro.

Team Puerto De La Cruz

Välkommen till Skandinaviska Turistkyrkan!
Fr.v. Berit, Gunilla, Marianne, Margareta, Gunnar, Ingvar, Christer

Här presenterar vi våra aktuella aktiviteter.
Klicka här >>

2020-02-17

2020-02-18

2020-02-19

Cafékväll med livsberättelse.

Cafékväll med ett samtal mellan Sune Överhagen och Marianne Andréas utifrån boken "Dimman lättar - att leva med MS". Servering. Välkomna!
2020-02-19
kl 19.00 - 21.00

Sopplunch med pannkakor, bröd och kaffe.

2020-02-20
kl 12.00 - 14.30

Skandinaviska Turistkyrkan
Calle Jilguero 10
384 00  Puerto de la Cruz
Tenerife, Spanien

Telefon kyrkan: 0034-922373512

Turistkyrkan är öppen varje dag med olika verksamheter ända fram till söndagen den 5 april . Avslutningsgudstjänsten är söndagen den 5 april.

Vill du vara med och stödja Turistkyrkans arbete så kom och hälsa på, skriv ett brev, be en bön, ge en gåva. Det nya swish-numret till Turistkyrkan i Puerto de la Cruz är 123 648 36 48. Tack för att du är med och uppmuntrar arbetet!

.

Vi är med på