Puerto de la Cruz

"Den gröna smaragden" kallas stan som ligger på norra Teneriffa, med prunkande trädgårdar och stora bananplantager. En stad med gamla anor och typisk spansk bebyggelse i de centrala delarna men också moderna hotell av hög standard. Puerto de la Cruz erbjuder en lugn och avslappnad miljö med tillgång till badstränder, restauranger och olika fritidsaktiviteter som t.ex bergsvandringar.

Granne med Posten och Busstationen, ligger den vackra Turistkyrkan som byggdes 1980 och är en kyrka, inte bara för skandinaver, utan även för fyra andra språkgrupper. Med sitt centrala läge är det en plats där man samlas för gemenskap och andlig uppbyggelse.

Vi kan erbjuda:

• programkvällar med varierat innehåll
  • kaffe med hembakat, sopplunch
  • trivsam gemenskap med nya och gamla vänner
  • litteraturhörna
  • WiFi

Turistkyrkan vill vara en mötes-, vilo- och gudstjänstplats där man får möjlighet att upptäcka eller bekräfta sin tro.

Turistkyrkan-Puerto de la Cruz - 2022

Välkommen till Skandinaviska Turistkyrkan!
Fr.v. Ronnie Strömgren, Monica Strömgren, Britta Utbult Pålsson, Gunilla Andersson

Här presenterar vi våra aktuella aktiviteter.
Klicka här

Öppningsgudstjänst med kyrkkaffe

Säsongstart med gudstjänst. Predikan: Ronnie Strömgren Sång & musik: Britta Utbult Pålsson. Presentation och medverkan av det nya teamet. Kyrkkaffe
2022-10-16
kl 10.00 - 11.30

Café med nybakade bullar. Välkomna!

2022-10-17
kl 10.30 - 13.00

Caféet stängt. Välkomna imorgon!

2022-10-18
kl 17.30 - 17.30

Café med nybakade bullar. Välkomna!

2022-10-19
kl 10.30 - 13.00

"Lära känna kväll" med sång och musikinslag

Välkommen till säsongens första onsdagkväll. Vi sjunger tillsammans och nya teamet presenteras.
2022-10-19
kl 19.00 - 21.00

Skandinaviska Turistkyrkan
Calle Jilguero 10
384 00  Puerto de la Cruz
Tenerife, Spanien

E-mail: puertocruz@turistkyrkan.org
Tel: Roger Strömgren +46 703713005

Anslagstavla / Oppslagstavle

Äntligen är det dags ....

ÄNTLIGEN är det dags att öppna grindarna till vackra Turistkyrkan i Puerto de la Cruz. Söndagen den 16 oktober är det säsongstart med gudstjänst kl. 10.00 och säsongens första kyrkkaffe.  Det nya teamet som axlar ansvaret består av Ronnie och Monica Strömgren, Britta Utbult Pålsson och Gunilla Anderson.  Välkomna till en ny säsong med gudstjänster, sångsamlingar, kaféverksamhet, gemenskap och samvaro.

TACK för fortsatt stöd till Turistkyrkans arbete. Gåvor tas tacksamt emot. Ange "Puerto de la Cruz- stöd" när du använder bankkonto BG 5163-8062 eller swishkonto 123 648 36 48.

Du når oss också via facebook :

Tack för att du finns med och stöttar Skandinaviska Turistkyrkan 2022!

Vi är med på

Facebook livesändningar