Puerto de la Cruz

"Den gröna smaragden" kallas stan som ligger på norra Teneriffa, med prunkande trädgårdar och stora bananplantager. En stad med gamla anor och typisk spansk bebyggelse i de centrala delarna men också moderna hotell av hög standard. Puerto de la Cruz erbjuder en lugn och avslappnad miljö med tillgång till badstränder, restauranger och olika fritidsaktiviteter som t.ex bergsvandringar.

Granne med Posten och Busstationen, ligger den vackra Turistkyrkan som byggdes 1980 och är en kyrka, inte bara för skandinaver, utan även för fyra andra språkgrupper. Med sitt centrala läge är det en plats där man samlas för gemenskap och andlig uppbyggelse.

Vi kan erbjuda:

• programkvällar med varierat innehåll
  • kaffe med hembakat, sopplunch
  • trivsam gemenskap med nya och gamla vänner
  • litteraturhörna
  • WiFi

Turistkyrkan vill vara en mötes-, vilo- och gudstjänstplats där man får möjlighet att upptäcka eller bekräfta sin tro.

Team Turistkyrkan Puerto de la Cruz

Välkommen till Skandinaviska Turistkyrkan!
Fr.v. Gunnar och Berit Fhager, Gunilla Andersson, Marianne och Christer Andréas

Här presenterar vi våra aktuella aktiviteter.
Klicka här

Skandinaviska Turistkyrkan
Calle Jilguero 10
384 00  Puerto de la Cruz
Tenerife, Spanien

E-mail: puertocruz@turistkyrkan.org
Tel: Teamledare Marianne Andreas +46 737 480 606

Anslagstavla / Oppslagstavle

Kära vänner och gäster som följer och stöder Turistkyrkan.

Helgen 26-27 mars avslutades säsongens verksamhet med många gäster, mycket bullar, födelsedagsfirande och glada sånger. Det var trivsel och trängsel. Spanien har denna veckan äntligen tagit bort alla Corona - restriktioner förutom obligatoriskt munskydd inomhus i offentliga lokaler. Säsongen avslutades med sång och tacksamhet över att Gud har varit med i det som varit och finns med i det som kommer. Nästa år öppnas grindarna i oktober. Välkommen åter!

TACK för fortsatt stöd till Turistkyrkans arbete. Gåvor tas tacksamt emot. Ange "Puerto de la Cruz- stöd" när du använder bankkonto BG 5163-8062 eller swishkonto 123 648 36 48.

Du når oss också via facebook :

Tack för att du finns med och stöttar Skandinaviska Turistkyrkan 2022!

Vi är med på

Facebook livesändningar