Veckans verksamheter

Gudstjänst

Söndagar kl 10-11 möts vi till gudstjänst och därefter samlas vi i Glashuset för kyrkfika. Första söndagen i varje månad avslutas gudstjänsten med nattvardsfirande.

"Go` kväll"

Onsdag och lördag kl 19 är Du välkommen till en samling med varierat innehåll. Föredrag, "livsberättelser" och intervjuer blandas med mycket sång och musik. Efter samlingen fortsätter gemenskapen vid fikaborden.

Högst personligt

Vårt samtalsrum är öppet för Dig som känner behov av någon som lyssnar och vill föra ett lågmält samtal. Kontakta någon i teamet. Vår pastor har tystnadsplikt.

Morgonbön i kyrkan

Välkommen till morgonbön i Turistkyrkan, onsdagar kl 09.30. En stund av bibelläsning, bön och stillhet.

Serverat....

Måndag-onsdag och fredag-lördag mellan 10.30-13 är kaffebordet dukat. Kaffe, the och hembakat kan du njuta av medan du läser tidningen, samtalar med goda vänner eller kollar dina email och annat på Internet via vår WiFi. Är du läshungrig finns det litteratur att låna i biblioteket.

Torsdag mellan 12.00-14.30 serveras grönsakssoppa/ärtsoppa med pannkaka.

Dockor för UNICEF

Även denna säsongen kommer vi på onsdag förmiddagar att tillverka tygdockor till förmån för UNICEFs vaccinationsprojekt för barn i u-länder.
Välkommen att dela gemenskap och göra en viktig insats för världens barn.

Vandringar i berg och dal

På fredagar planerar vi kortare eller längre vandringar i grupp. Vi reser med kollektivtrafiken till lämplig plats för att under några timmar vandra i härlig miljö. Deltagare tar med egen förtäring och betalar för bussen. En gåva till Turistkyrkans är vi tacksamma för.

Aktuell information om vandringarna hittar du på Turistkyrkans anslagstavla.

Veckoprogram

11.00-13.00 Docktillverkning för UNICEF

0.30-13.00 Café

09.30 Morgonbön i kyrkan

10.30-13.00 Café

19.00  "Go´kväll" med livsberättelser, sång och musik, Servering.

Sopplunch 12.00-14.30

10.30-13.00 Café
-"Vandring i berg och dal" se affischering vid kyrkan och info på
hemsidan.

10.30-13.00 Café
19.00 "Go´kväll" varierat innehåll. Servering.

10.00-11.00 Gudstjänst, efteråt kyrkfika i Glashuset.