Las Palmas

En anrik storstad med folkliv och flödande puls, kultur och historia

Det sägs att Las Palmas och Rio de Janeiro har världens bästa storstadsplayor och Las Palmas jämte San Diego har världens jämnaste klimat. Turistintresset för Las Palmas är i ständigt stigande. Staden har genomgått en stor upprustning sedan 60-talet då turismen på kanarieöarna startade och alla bodde i Las Palmas. Gamla staden, Vegueta, med den charmiga affärsgatan Triana, den ståtliga katedralen Santa Ana och Christoffer Columbus hus är värt ett besök.

Playa de Las Canteras är en fantastisk mötesplats för bad och rekreation. Vid playans ena ände ligger det vackra konserthuset Alfredo Kraus med ett rikt utbud av konserter.

Sju minuter från strandpromenaden

Vår kyrka är belägen sju minuters promenad från strandpromenaden Las Canteras med adress Calle Galileo 40.

Hit är du välkommen att få uppleva:

• programkvällar med varierat innehåll
  • kaffe med hembakat
  • trivsam gemenskap med nya och gamla vänner
  • litteraturhörna
  • WiFi

En mötes-, vilo- och gudstjänstplats där man får möjlighet att upptäcka eller bekräfta sin tro. Välkommen till Skandinaviska Turistkyrkan!

Turistkyrkan, Las Palmas

Här presenterar vi våra aktuella aktiviteter vi har hos oss.
Klicka här >>   Nyhetsbrev >>

E-mail: laspalmas@turistkyrkan.org
Tel: Teamledare Nisse Bergman +46 704 227 508

Kära vänner!

Det är med stor glädje vi kan meddela att Turistkyrkan i Las Palmas nu startat upp verksamheten för säsongen 2020-2021.

Av skäl som vi alla känner till ser den något annorlunda ut den här gången. Samlingarna är anpassade efter den rådande Corona-situationen och tiderna är också något förändrade. Här på vår hemsida kan du följa med vad som händer i Turistkyrkan vecka efter vecka.
Just nu ser Coronalägen på Gran Canaria betydligt ljusare ut än för bara några veckor sen. Kurvan pekar åt rätt håll och det verkar som om allt fler turister vågar sig hit.

Möjlighet att hyra lägenhet i Turistkyrkan

Det finns 3 lägenheter till uthyrning i kyrkans fastighet under hösten. Två mindre och en lite större. Lägenheterna är centralt belägna, endast ca 400 meter från stranden.
Välkommen att höra av dig om du planerar in en resa till vår vackra stad och är i behov av boende.

Nils-Erik och Annika Bergman
Verksamhetsansvariga Turistkyrkan i Las Palmas