Las Palmas

En anrik storstad med folkliv och flödande puls, kultur och historia

Det sägs att Las Palmas och Rio de Janeiro har världens bästa storstadsplayor och Las Palmas jämte San Diego har världens jämnaste klimat. Turistintresset för Las Palmas är i ständigt stigande. Staden har genomgått en stor upprustning sedan 60-talet då turismen på kanarieöarna startade och alla bodde i Las Palmas. Gamla staden, Vegueta, med den charmiga affärsgatan Triana, den ståtliga katedralen Santa Ana och Christoffer Columbus hus är värt ett besök.

Playa de Las Canteras är en fantastisk mötesplats för bad och rekreation. Vid playans ena ände ligger det vackra konserthuset Alfredo Kraus med ett rikt utbud av konserter.

Sju minuter från strandpromenaden

Vår kyrka är belägen sju minuters promenad från strandpromenaden Las Canteras med adress Calle Galileo 40.

Hit är du välkommen att få uppleva:

• programkvällar med varierat innehåll
  • kaffe med hembakat
  • trivsam gemenskap med nya och gamla vänner
  • litteraturhörna
  • WiFi

En mötes-, vilo- och gudstjänstplats där man får möjlighet att upptäcka eller bekräfta sin tro. Välkommen till Skandinaviska Turistkyrkan!

Turistkyrkan, Las Palmas

Här presenterar vi våra aktuella aktiviteter vi har hos oss.
Klicka här >>   Nyhetsbrev >>

Calle Galileo 40
350 10 Las Palmas de Gran Canaria

E-mail: laspalmas@turistkyrkan.org
Tel: Teamledare Nisse Bergman +46 704 227 508

OBS! Nytt nyhetsbrev från teamledaren.

Se under "Aktiviteter"

Säsongsavslutning

Fredag 19 mars avslutas denna säsong i och med Caféet kl. 17.00-18.00 och en avslutande andakt med sång och musik kl. 18.00

Den 17 oktober öppnar vi upp för en ny säsong.

Annika och Nils-Erik Bergman
Verksamhetsansvariga, Turistkyrkan i Las Palmas

OBS!

Du som behöver lämna in saker till ditt förråd i Turistkyrkan bör göra det senast 19 mars.

Fungerar inte detta så kan tid avtalas med vår Seconhand-ansvarige Eva Öhlin t.o.m. 29 mars.
Tel. +46 70 879 37 71. Telefontid mellan 17.00-18.00.

Turistkyrkans vaktmästare under terminsuppehållet:

• Carlos Ernesto Gomez Burgi, Tel. 0034 615 395 156
  • Malin Henriksson, Tel. 0034 608 406 357