Las Palmas

En anrik storstad med folkliv och flödande puls, kultur och historia

Det sägs att Las Palmas och Rio de Janeiro har världens bästa storstadsplayor och Las Palmas jämte San Diego har världens jämnaste klimat. Turistintresset för Las Palmas är i ständigt stigande. Staden har genomgått en stor upprustning sedan 60-talet då turismen på kanarieöarna startade och alla bodde i Las Palmas. Gamla staden, Vegueta, med den charmiga affärsgatan Triana, den ståtliga katedralen Santa Ana och Christoffer Columbus hus är värt ett besök.

Playa de Las Canteras är en fantastisk mötesplats för bad och rekreation. Vid playans ena ände ligger det vackra konserthuset Alfredo Kraus med ett rikt utbud av konserter.

Sju minuter från strandpromenaden

Vår kyrka är belägen sju minuters promenad från strandpromenaden Las Canteras med adress Calle Galileo 40.

Hit är du välkommen att få uppleva:

• programkvällar med varierat innehåll
  • kaffe med hembakat
  • trivsam gemenskap med nya och gamla vänner
  • litteraturhörna
  • WiFi

En mötes-, vilo- och gudstjänstplats där man får möjlighet att upptäcka eller bekräfta sin tro. Välkommen till Skandinaviska Turistkyrkan!

Här presenterar vi våra aktuella aktiviteter vi har hos oss.
Klicka här >>   Nyhetsbrev >>

Café med våfflor

2020-10-21
kl 16.00 - 18.00

Tidenda Feliz öppen

2020-10-21
kl 16.00 - 17.00

Bibelsamtal

2020-10-23
kl 10.00 - 10.30

Annika Bergman predikar över ämnet "Att leva tillsammans"
2020-10-25
kl 11.00 - 12.00

Morgonbön

2020-10-27
kl 10.00 - 10.30

Calle Galileo 40
350 10 Las Palmas de Gran Canaria

E-mail: laspalmas@turistkyrkan.org
Tel: Teamledare Nisse Bergman +46 704 227 508

Brev från Las Palmas teamledare

Kära vänner!

Vi har glädjen att meddela att Turiskyrkan i Las Palmas på nytt slår upp sina portar söndagen den 18 oktober då vi firar säsongens första gudstjänst.

Som ni alla förstår kommer höstens aktiviteter att se något annorlunda ut än de brukar. På vilket sätt och i vilken omfattning vi skall kunna bedriva verksamheten vet vi inte i dagsläget så mycket om. Allt beror på Coronapandemins omfattning och vilka föreskrifter myndigheterna i Las Palmas ger oss.

Men vi har siktet inställt på att fira gudstjänst i vår kyrkolokal på Calle Galileo varje söndag kl. 11.00. Vi planerar också för en bibelsamling en kväll i veckan, troligen tisdagskvällar, samt någon form av café-verksamhet.

Obligatoriskt munskydd gäller för vistelse både utomhus och inomhus.

Håll gärna uppsikt på vår hemsida, där vi fortlöpande kommer att ge information om läget och vilka aktiviteter som blir aktuella.

Varmt välkomna till en ny säsong.

Nils-Erik och Annika Bergman
Verksamhetsansvariga Turistkyrkan i Las Palmas