Puerto Rico

Puerto Rico er en liten fiskelandsby som nå stadig vokser og utvikler seg til ett betydelig turiststed. Den ligger nydelig til i en liten bukt, og har en mengde hoteller liggende langs standen, og innover i dalen. Her har Skandinaviska Turistkyrkan sin nyeste investering i store lokaler i Shoppingsenteret i Puerto Rico.

Det som tidligere huset grønnsakhandel, nattklubb og diskotek har nå blitt omgjort til en romslig kirkesal, kafé-del, kjøkken og kontor for administrasjonen. I løpet av de siste ti årene har arbeidet i Oasen i Puerto Rico nærmest eksplodert, og vi opplever at det bare fortsetter. I Puerto Rico og nærområdene finner vi mange nybygde og nyrenoverte hotell, og nydelige parkområder og strandområder. Og i havnen ligger store båter klare til å ta turistene med på turer ut på havet, og mellom småbyene ved kysten. Og veien opp i fjellet er kort. Der kan turistene få vandre i spektakulær natur.

Og i Skandinaviska Turistkyrkan kan vi ønske velkommen til:

• Gudstjenester
• Sangkvelder
• Kafé med servering av hjemmebakt og hjemmelaget mat
• Hyggelig fellesskap og samtaler
• Bibliotek
• Koble seg opp på WiFi.

Dette er en møteplass, et hvilested og en gudstjensteplass hvor det blir gitt mulighet til å oppdage eller bekrefte sin tro.

Velkommen til Skandinaviska Turistkyrkan!

Aktiviteter

Siden sesongoppstart for Turistkirken i Puerto Rico 18.oktober 2020 har det naturlig nok vært et noe begrenset aktivitetstilbud. Lite besøkende er en årsak, coronarestriksjoner en annen.
Men teamet er på plass og har både gudstjenester, sangkafè og bønnesamlinger. Og Kafè Oasen er selvsagt åpen noen formiddager i uken.
Siste nytt er at Basargruppa har gått i gang med en noe annerledes basar. Vi har masse flotte gevinster, og vi ønsker å gjøre vårt til å bidra med sårt tiltrengte midler til Turistkirken i denne Covid-tiden. Dette og mere til kan du lese om ved å klikke på linken under. "

For å se mer utfyllende om våre aktiviteter, kan du gå videre til denne siden. 

Kalender / Dette skjer


Kontakta oss / Teamet

Skandinaviska Turistkyrkan
35130 Puerto Rico, Gran Canaria

E-mail: puertorico@turistkyrkan.org
Tel: Teamledare Magne Aker +47 413 027 07

 

Kontakt / Vägbeskrivning

Anslagstavla

NYTTÅRSHILSEN JANUAR 2021

Vi her i teamet i Puerto Rico vil gjerne få ønske deg og dine et godt nytt velsignet år.

Tusen hjertelig takk til hver enkelt av dere for forbønn, gaver og mange hilsener med gode oppmuntrende ord. Dere er alle en Guds velsignelse til turistkirken. Selv om vi savner svært mange av dere har vi håp om lysere og bedre tider ut over nyåret. Flere har tanke på å komme ned på etterjulsvinteren. Litt avhengig av vaksiner m.v.

 

Vi i teamet opplever et varmt kjærlighetsfullt fellesskap og at det er trygt å være her. (lite smitte) Så du er hjertelig velkommen. Vi forbereder oss på mere turister og flytter samlingene fra kafeen til salen.

Program finner du her på hjemmesiden. Vår Facebookside utfyller med detaljer og vi forsetter med digitale sendinger fra bibeltimer og søndagsmøter. Bibeltimene starter opp onsdag 15 januar kl. 10.15 (11.15 og søndagene kl 20.00 norsk tid.) Veldig oppmuntrende at så mange følger oss her.

La oss løfte våre øyne å se på Jesus. Visjonen og oppdraget står fast og Guds Ord er ikke bundet. Et fantastisk spennende nytt nådens år ligger foran oss. Vi alle her har stor forventning til hva Gud vil gjøre både her og hjemme. 

Ta gjerne kontakt om det er noe vi kan hjelpe til med.

Varme hilsener fra Frøydis og Magne.    

----------------------------------------------------------------------

 

Vi sender direkte!

Nå kan du se Gudstjenestene fra Turistkirka direkte, via Facebook. 

Klikk deg inn på Skandinaviska Turistkyrkan i Puerto Rico si Facebook-side HER

Sendingen starter hver søndag klokka 19.00 lokal tid.
Opptaket blir også liggende på Facebooksiden så du kan se dem så mange ganger du vil :)

Håper vi sees!

Aktiviteter

Facebook
Tilbakeblikk

 
© Skandinaviska Turistkyrkan