Puerto Rico

Puerto Rico er en liten fiskelandsby som nå stadig vokser og utvikler seg til ett betydelig turiststed. Den ligger nydelig til i en liten bukt, og har en mengde hoteller liggende langs standen, og innover i dalen. Her har Skandinaviska Turistkyrkan sin nyeste investering i store lokaler i Shoppingsenteret i Puerto Rico.

Det som tidligere huset grønnsakhandel, nattklubb og diskotek har nå blitt omgjort til en romslig kirkesal, kafé-del, kjøkken og kontor for administrasjonen. I løpet av de siste ti årene har arbeidet i Oasen i Puerto Rico nærmest eksplodert, og vi opplever at det bare fortsetter. I Puerto Rico og nærområdene finner vi mange nybygde og nyrenoverte hotell, og nydelige parkområder og strandområder. Og i havnen ligger store båter klare til å ta turistene med på turer ut på havet, og mellom småbyene ved kysten. Og veien opp i fjellet er kort. Der kan turistene få vandre i spektakulær natur.

Og i Skandinaviska Turistkyrkan kan vi ønske velkommen til:

• Gudstjenester
• Sangkvelder
• Kafé med servering av hjemmebakt og hjemmelaget mat
• Hyggelig fellesskap og samtaler
• Bibliotek
• Koble seg opp på WiFi.

 

Dette er en møteplass, et hvilested og en gudstjensteplass hvor det blir gitt mulighet til å oppdage eller bekrefte sin tro.

Velkommen til Skandinaviska Turistkyrkan!

Aktiviteter

Vi håper på oppstart med Gudstjeneste søndag 18.oktober. Men alt avhenger selvfølgelig av hvordan coronasituasjonen utvikler seg, og de rådene vi får, og må følge, både fra norske og spanske myndigheter. Vi vil selvsagt oppdatere nettsiden med utfyllende informasjon i tiden fremover.

For å se mer utfyllende om våre aktiviteter, kan du gå videre til denne siden. 

Kalender / Dette skjer
Gudstjeneste i Kafè Oasen

Det blir Gudstjeneste i Kafè Oasen kl 19.00 som blir direktesendt på vår Facebook-side kl 20.00 norsk tid. Tale ved Tor Åge Johansen.
2020-12-06
kl 19.00 - 20.30


Åpen kafè

Kafè Oasen er åpen med vafler, kaffe og en hyggelig prat .
2020-12-09
kl 11.00 - 13.30


Sangkafè «Vi synger julen inn»


2020-12-09
kl 19.00 - 21.00


Bønnesamling

Vi samles til bønn i Kafè Oasen
2020-12-11
kl 09.30 - 11.00


Gudstjeneste i Kafè Oasen

Arild Soltvedt taler. Dette er siste søndagsmøte før jul. Starter opp igjen søndag 10 janauar kl. 19.00.
2020-12-13
kl 19.00 - 20.30YouTube

Kontakta oss / Teamet

Skandinaviska Turistkyrkan
35130 Puerto Rico, Gran Canaria

E-mail: puertorico@turistkyrkan.org
Tel: Teamledare Magne Aker +47 413 027 07

 

Kontakt / Vägbeskrivning

Anslagstavla

Vi sender direkte!

Nå kan du se Gudstjenestene fra Turistkirka direkte, via Facebook. 

Klikk deg inn på Skandinaviska Turistkyrkan i Puerto Rico si Facebook-side HER

Sendingen starter hver søndag klokka 19.00 lokal tid.
Opptaket blir også liggende på Facebooksiden så du kan se dem så mange ganger du vil :)

Håper vi sees!

kLIKK HER FOR Å SE ENDRINGER i programmet for høsten.

 

nytt FRA TEAMleder

Kjære turistkirkemedlemmer og venner.

Hilser dere med ord fra Salme 121: «Jeg løfter mine øyne opp til fjellene: Hvor skal min hjelp komme fra ? Min hjelp kommer fra Herren, himmelens og jordens skaper» og vers 7 : «Herren skal bevare deg fra alt ondt, han skal bevare din sjel ! Les også Salme 91.
Det nærmer seg Jesu gjenkomst og det er viktigere enn noen gang å be og dele de gode nyheter om Jesus med frelse, fremtid og håp. Det er trygt å bygge sitt liv på Golgatas grunn og Guds ord. Det holder i liv og i død. Alltid det beste igjen 
Siden forrige nyhetsbrev har vi hatt samlinger for team og medarbeidere. Alt er klart for oppstart 18 okt. MEN slik det ser ut i dag er dette usikkert på grunn av coronaen. Noen av oss reiser ned i okt. og noen i nov. 

Så vi er der for deg!

Ser for oss en forsiktig åpning med sterkt redusert program. Mer informasjon kommer etter hvert på vår Facebookside, og her på vår hjemmeside 

Nyttig info finner du også på nett avisene Canariajurnalen og Canariavisen. Det blir færre turister i høst, men vi er der for de som kommer. Mange sier at "etter jul kommer vi ned" og vi ber i tro om at situasjonen bedres.

Økonomi?

Pandemien hindrer mange i å reise ned, MEN penger kan sendes uten hinder. Vi har ca 55 000 kr. i faste md.utgifter til renter/avdrag/ m.m. Mannapartnere gir inn så vi dekker sommertiden når vi ikke har inntekter. Utfordringen nå er at vi ikke får normal drift i Oasen i vinter. Derfor trengs det ekstra inntekter og derfor starter vi en GAVEDUGNAD NÅ! Dere har vært så fantastiske til å gi i alle år og vi har alltid hatt nok til å dekke våre utgifter og kjøp. Ca 14 mill kr er investert med kun 3.3 mill kr i restgjeld. Tusen takk til dere alle for trofast givertjeneste. Gud vil sørge for sitt verk ofte gjennom lydige givere. Når enhver gir det en blir minnet om blir det nok. Gaver kan gis til Skandinaviska Turistkyrkans  norske konto 7877 08 16229  eller på Vipps 580566 . Merk gaven «Puerto Rico». Tusen takk til deg som har gitt!

Takk for oppmuntrende hilsener fra dere. En skrev: «Oasen har gitt oss mange gode stunder og er for oss en kraftstasjon med ny påfyll både i ord og sang» 

Vi gleder oss til en ny sesong. La oss be og løfte blikket og se på Jesus. 

Varme hilsener fra Frøydis og Magne. 

Ring oss om du lurer på noe. +47 413 02 707

Aktiviteter

Facebook
Tilbakeblikk

 
© Skandinaviska Turistkyrkan