Las Américas

Fortsatt verksamhet i Las Americas är under utredning. Inget nytt team är rekryterat för kommande säsong.
Vi kommer att informera om ett datum i november när vi kommer att arrangera en värdig avslutning i våra nuvarande lokaler i Las Americas.

Vid frågor går det bra att kontakta ordförande
Lars-Ivar Nilsson
E-mail: lars.ivar.nilsson@gmail.com

Styrelsen gm ordförande Lars-Ivar Nilsson

----------------------------------------------------------------------------

I Puerto Colon i Las Américas finns vårt café med en uteservering som har utsikt över småbåtshamnen. I anslutning till caféet finns vår möteslokal. Las Americas ligger på södra Tenerife. Här finns gott om havsbad och garanterat mycket sol. Restaurangerna och shoppingbutikerna står på rad. Att promenera efter den långa strandpromenaden och njuta av havets skönhet är värt sin tid. Turistkyrkans adress, C.C. Puerto Colon, lokal 225, Costa Adeje 38660, Playa de la Américas, Tenerife.

Hit är du välkommen att få uppleva:

• programkvällar med varierat innehåll
  • trivsam gemenskap med nya och gamla vänner
  • kaffe med hembakat
  • litteraturhörna
  • Wifi

En mötes-, vilo- och gudstjänstplats där man får möjlighet att upptäcka eller bekräfta sin tro.

Turistkyrkan-Las-Americas

Välkommen till Skandinaviska Turistkyrkan!

Här presenterar vi våra aktuella aktiviteter vi har hos oss.

Klicka här >>

C.C. Puerto Colon, local 225,
Costa Adeje 38660,  Playa de la Américas, Tenerife, España

Telefon kyrkan: +34 603 276 997

Tack alla som hälsat på oss denna säsong 2018-2019, men nu lämnar vi snart Teneriffa. Söndag den 31 mars har vi den sista gudstjänsten.

Välkommen igen söndag den 20 oktober 2019 då vi än en gång inbjuder till god gemenskap, gudstjänster, sångkvällar och hembakat till vårt goda kaffe.

Till er som sett våra behov här på hemsidan och tagit med kaffe, mandelmassa, bakplåtspapper, potatismjöl m.m tackar vi extra mycket! Nu har vi så klarar oss en bra bit in på höstterminen.

Guds välsigne till er alla från teamet som utgjorts av

Ann-Marie Gustafsson, musiker

Millan Roos, husmor

PeO och Rodhe Green, teamledarpar. Vi kanske ses i Sverige under sommaren... men gärna nästa säsong igen!

Hasta luego!