Volontärsutflykt

Lördagen den 15 februari var det dags för årets volontärsutflykt och vi hade vi den stora glädjen att få åka ut med missionsbåten Elida som kommit till ön för några dagar sedan och ska ligga här ca en månad. Vädret stod oss bi och vi fick en helt fantastisk dag ute på Atlanten. Vi gick på i Puerto Rico och fick direkt Ingvar Holmberg fika. Kapten Stefan Abrahamsson berättade historien bakom båten och den handlar bl a om hans fars, Tarren Abrahamssons, omvändelse från ett liv i missbruk. Vi fick också höra om hur man arbetar idag med t ex konfirmandresor på vintern och musikturnéer i Sverige på sommaren. Stefan berörde också deras Israelresor och arbetet med att stärka kristna i Mellanöstern där de kraftigt har decimerats. 

Vi fick möjlighet att bada från båten och Ingvar Holmberg var snabb att hoppa i och njöt i fulla drag av årets bästa bad.

En härlig lunch blev vi serverade och sen sjöngs och spelades det en hel del med Stefan Abrahamsson och Ingvar Holmberg vid pianot och Leif Persson, Stefan Abrahamsson och Frank LIndberg på trumpet. Innan vi lämnade båten fick vi än en gång gott fika.

Lyckliga och tacksamma efter några härliga timmar ute till havs begav vi oss hemåt för en cafékväll med Elidas musikteam i Oasen.Tillbaka
 
© Skandinaviska Turistkyrkan