Det kom ett brev....

Kära vänner och understödjare!

 Vilken glädje att få starta upp en ny säsongen. De nya foldrarna blev tryckta på rekordkort tid och många händer på caféet hjälptes åt med att vika.
 
Turistguiderna kom och frågade när vi börjar sjunga utanför kyrkan. Vi är redo varje måndag och onsdagförmiddag. Sång på gång blir det varje lördagkväll. Onsdagkvällar viker vi för livsberättelser. Torsdagsluncher och fredagsvandringarna är startklara.
 
Det låg ett brev och väntade med en dikt och några rader från en gäst. Tillsammans med sin fru sökte David Collin en gudstjänst-gemenskap under sin semester på Teneriffa. De sökte och de fann en vänlig och innerlig Jesus- gemenskap, en plats som gav en försmak av himmelriket. David tillägnar Skandinaviska Turistkyrkan, med det belåtna mumsande på det söta kaneldoftande brödet, sin dikt. Tänk att nybakade kanelbullar kan överbrygga såväl språk som kulturbarriärer. Vilken glädje att få ta emot sådana hälsningar.

Stöd vårt arbete

Vill du vara med och stödja Turistkyrkans arbete så kom och hälsa på, skriv ett brev, be en bön, ge en gåva.

Det nya swish-numret till Turistkyrkan i Puerto de la Cruz är 123 648 36 48.
 
Tack för att du är med och uppmuntrar arbetet!
  

Gudstjänst

Söndagar kl 10-11 möts vi till gudstjänst och därefter samlas vi i Glashuset för kyrkfika. Första söndagen i varje månad avslutas gudstjänsten med nattvardsfirande.

"Go` kväll"

Onsdag och lördag kl 19 är Du välkommen till en samling med varierat innehåll. Föredrag, "livsberättelser" och intervjuer blandas med mycket sång och musik. Efter samlingen fortsätter gemenskapen vid fikaborden.

Högst personligt

Vårt samtalsrum är öppet för Dig som känner behov av någon som lyssnar och vill föra ett lågmält samtal. Kontakta någon i teamet. Vår pastor har tystnadsplikt.

 

Morgonbön i kyrkan

Välkommen till morgonbön i Turistkyrkan, onsdagar kl 09.30. En stund av bibelläsning, bön och stillhet.

Serverat....

Måndag-onsdag och fredag-lördag mellan 10.30-13 är kaffebordet dukat. Kaffe, the och hembakat kan du njuta av medan du läser tidningen, samtalar med goda vänner eller kollar dina email och annat på Internet via vår WiFi. Är du läshungrig finns det litteratur att låna i biblioteket.

Torsdag mellan 12.00-14.30 serveras grönsakssoppa/ärtsoppa med pannkaka.

 

Dockor för UNICEF

Även denna säsongen kommer vi på onsdag förmiddagar att tillverka tygdockor till förmån för UNICEFs vaccinationsprojekt för barn i u-länder.
Välkommen att dela gemenskap och göra en viktig insats för världens barn.

 

Vandringar i berg och dal

På fredagar planerar vi kortare eller längre vandringar i grupp. Vi reser med kollektivtrafiken till lämplig plats för att under några timmar vandra i härlig miljö. Deltagare tar med egen förtäring och betalar för bussen. En gåva till Turistkyrkans är vi tacksamma för.

Aktuell information om vandringarna hittar du på Turistkyrkans anslagstavla.

 

Veckoprogram

Måndag
10.30-13.00 Café

Tisdag
1
0.30-13.00 Café
11.00-13.00 Docktillverkning för UNICEF 

Onsdag
09.30 Morgonbön i kyrkan
10.30-13.00 Café
19.00  "Go´kväll" med livsberättelser, sång och musik, Servering.

Torsdag
10.30-13.00 Café
Sopplunchen 12-14.30

Fredag
10.30-13.00 Café
-"Vandring i berg och dal" se affischering vid kyrkan och info på 
hemsidan.

Lördag
10.30-13.00 Café
19.00 "Go´kväll" varierat innehåll. Servering.

Söndag
10.00-11.00 Gudstjänst, efteråt kyrkfika i Glashuset.

© Skandinaviska Turistkyrkan