Julfest

Lördagen den 21 december dukades det till vackert julbord i Turistkyrkan och ett fyrtiotal gäster tog plats vid borden. Gunilla och Maggan satte fram nygriljerad skinka, köttbullar, rödbetssallad, hembakat bröd, ostar och stora grytan med risgrynsgröt. Marianne läste julevangeliet till fina bilder från olika julkrubbor i Puerto. Vid pianot satt ömsom Christer, ömsom Bert Parsmo och spelade julmusik. Vi gnuggade våra geniknölar med Ingvars julquiz. Framåt kvällen kom tomtemor med glasstallrik till var och en. 
Julens insamling till inköp av 85 stolar presenterades. Alla våra gäster inbjuds att vara med och köpa en stol till kyrkan. Varje stol kostar 400 kronor. Spansk-engelska församlingen tar över de tunga kyrkbänkarna till sin lokal i Santa Cruz och de ger en grundplåt till inköp av stolar till Puerto.
Det här kommer att underlätta ommöbleringar som görs varje vecka till soppluncher och cafékvällar och ge ett enhetligt intryck i kyrkan. Kanske du vill vara med och stödja stolinköpet genom en julgåva till Turistkyrkan. Plusgirot är 500621-8, nya Swish-numret är 123 648 36 48. Skriv Puertostol på gåvan så vet tomten vart den skaTillbaka
 
© Skandinaviska Turistkyrkan